en

suunnittelu-radiator02

Tietosuojalauseke

1. ESITTELY
1.1. Senia G Ltd. (jäljempänä: palveluntarjoaja) ylläpitää verkkokauppaa theradiators.com-verkkosivustolla (jäljempänä: verkkosivusto). Palveluntarjoaja ilmoittaa tällä asiakirjalla käyttäjälle henkilötietojen käsittelyyn liittyvät ehdot. Tämä tietosuojailmoitus paljastaa palveluntarjoajien keräämät tiedot, niiden käytännöt ja käyttäjien lailliset vaihtoehdot tällaisen tiedon keräämiseen.
1.2. Palveluntarjoaja - tietojenkäsittelylaitteena - ilmoittaa sitovan tämän ilmoituksen oikeudellisen sisällön. Palveluntarjoaja sitoutuu siihen, että kaikki tietojenkäsittely ja hallinta ovat voimassa olevan lainsäädännön mukaisia.
1.3. Palveluntarjoaja käsittelee kaikki henkilökohtaiset tiedot käyttäjän suostumuksella ja sovellettavien lakien mukaisesti.
1.4. Käyttämällä, tutustumalla tai lataamalla Verkkosivustolta Käyttäjä suostuu niiden henkilötietojen keräämiseen ja käyttöön (kuten jäljempänä).
1.5. Palveluntarjoajan tietojenkäsittelyn periaatteet ja käytännöt ovat kansallisen ja eurooppalaisen lainsäädännön, nimittäin vuoden 1998 tietosuojalain (DPA) ja yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) (EU) 2016/679, mukaisia.
1.6. Palveluntarjoaja käsittelee henkilötietoja yksinomaan, kunnes ne saavuttavat tietojen keräämisen ja käytön tavoitteen. Prosessissa noudatetaan kaikkia oikeudellisia velvoitteita.
1.7. Palveluntarjoaja on toteuttanut tietoturvaohjeita, sääntöjä ja teknisiä toimenpiteitä heidän valvomaansa henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen suojaamiseksi ja suojaamiseksi.
1.8. Palveluntarjoajan tietojenkäsittelykäytäntöihin liittyviä tietosuojasääntöjä ja -määräyksiä päivitetään jatkuvasti ja niitä voi käyttää verkkosivustolla.
1.9. Palveluntarjoaja pidättää itsellään oikeuden päivittää tämänhetkisen tietosuojatiedon. Tällaista päivitystä koskevat tiedot julkaistaan ​​verkkosivustolla.

2. TIEDONKÄSITTELYN NIMI
Senia G Ltd.
Unit 22 Bulrushes -yrityspuisto, Coombe Hill Road, East Grinstead, West Sussex, RH19 4LZ
Puh.: + 44 (0) 239 216 0700
Tietosuojan viitenumero: ZA186554

3. OSTOJEN TIETOJEN KÄSITTELY
3.1. Tietojenkäsittelyn tarkoitus on täyttää Palveluntarjoajan verkkosivustolla tilaamasi tuotteet, toimitukset ja laskut voimassa olevien lakien ja takuiden mukaisesti.
3.2. Keräämämme ja prosessoidut henkilökohtaiset tiedot:
       - sinun nimesi
       - postitus / laskutusosoite
       - toimitusosoitteesi (jos se on erilainen kuin postitus / laskutusosoite)
       - Sähköpostiosoitteesi
       - puhelinnumero (t)
3.3. Tietojenkäsittelyn oikeusperusta
       3.3.1. Tietojen keruu ja käsittely ylläpidetään käyttäjän ja kansallisen ja eurooppalaisen lainsäädännön mukaisesti.
       3.3.2. Käyttäjä antaa suostumuksensa - lukea ja hyväksyä tämän tietosuojatiedon - hankkimalla tuotteen verkkosivustolta.
3.4. Tietojenkäsittelyn kesto
       3.4.1. Henkilötietojen käsittely, jonka käyttäjä on toimittanut ostaessaan, alkaa itse ostoksesta ja kestää takuuaikana. Verkkosivustolle myytyjen tuotteiden takuuaika on 5-10 vuotta, jonka valmistaja määrää. Jokaisessa tuotteessa on takuuaika.
       3.4.2. 3.4.1in säännökset eivät millään tavoin vaikuta lain mukaisiin tietojen säilyttämisvelvoitteisiin. Palveluntarjoajan ylläpitämässä verkkokaupassa toimitettujen tilausten perusteella laskut lasketaan ja tallennetaan laissa (6 vuotta) säädetylle ajanjaksolle.
3.5. Käyttäjä- ja tietojenkäsittelytietojen julkistaminen
       3.5.1. Emme luovuta henkilökohtaisia ​​tietojasi muille osapuolille kuin Palveluntarjoajalle ja heidän hallinnoimiselleen. ja käyttää tietojasi yksinomaan määritettyihin tarkoituksiin.
       3.5.2. Online-maksu
       Verkkomaksu suoritetaan käyttäjän valitseman verkkoliittymän kautta. Palveluntarjoaja ilmoittaa, että hän ei näe luottokorttitietoja ja että heillä ei ole pääsy niihin; tiedot näkyvät vain käyttäjän valitsemassa online-maksuliittymässä.
       3.5.2.1. Verkkomaksu suoritetaan Käyttäjän valitseman verkkoliittymän kautta. Palveluntuottaja vakuuttaa, että hän ei näe ja saa luottokorttitietoja; tiedot näkyvät vain Käyttäjän valitseman online-maksuliittymän sisällä
      3.5.2.2. Verkkomaksu Käyttäjä hyväksyy, että ostoksen kautta käsitellyt tiedot luovutetaan online-maksuliittymän operaattorille. Siirron tavoite on tunnistaa liiketoimet, suojata Käyttäjä petosten seurannalla ja tavoittaa palveluntarjoajan tietojenkäsittelyssä määräytyvät tavoitteet.
      3.5.2.3. Yhteistyökumppanimme verkkomaksuista:
     - PayPal (Europe) S.à.rl et Cie, SCA - 22-24 Boulevard Royal L, 2449 Luxemburg
     - Worldpay UK - The Walbrook Building, 25 Walbrook, Lontoo EC4N 8AF, UK
     3.5.3. Henkilötietojen käsittelijät
     3.5.3.1. Tilausten ja tilien täyttämiseksi Palveluntarjoaja voi käyttää tietojenkäsittelylaitteita (esim. Jakelupalvelut). Palveluntarjoaja ei ole vastuussa tällaisten osapuolten tietojenkäsittelykäytännöistä.
     3.5.3.2. Käytetyt prosessorit:
     - Dachser SE - Thomas-Dachser Straße 2, 87439 Kempten, Saksa
     - DHL International UK - Southern Hub, Unit 1, Horton Road, Colnbrook, Berkshire, SL3 0BB, UK
     - DHL Express Italy Srl - Viale Milanofiori Palazzo U / 3 Strada 5, Italia
     - Europa Road - Shield Road, Dartford, Kent, DA1 5UR, UK
     - Fercam Italia Srl - Via Ettore de Sonnaz, 11, 10121 Torino, Italia
     - Yleiset logistiikkajärjestelmät - Saksa-Straße 1-7, 36286 Neuenstein, Saksa
     - Netteszt Kft - 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Unkari
     - Parcelforce Worldwide - 25 Caldecotte Lake Dr, Caldecotte, Milton Keynes MK7, Iso-Britannia
     - Royal Mail - Pond Street, Sheffield, S98 6HR, UK
     - TNT Express (UK) - House Holly Lane, Atherstone, Warwickshire CV9 2RY, UK
     - Waberer's - Nagykőrösi út 351., 1239 Budapest, Unkari

4. TIETOJEN TIETOTEKNIIKKA
4.1. Tietojenkäsittelyn tarkoitus on tarjota käyttäjille tietoja, joita he vaativat ennen ostoa. Palveluntarjoaja ei lähetä ei-toivottua viestintää (esim. Mainoksia, mainoslehtisiä) sähköpostiosoitteeseensa.
4.2. Tietojenkäsittelyn oikeudellinen perusta: Käyttäjä antaa suostumuksensa vapaaehtoisella henkilötietojen toimittamisella pyydettäessä tietoja tai tarjouksia.
4.3. Käsitellyt tiedot sisältävät seuraavat henkilötiedot:
- sinun nimesi
- Sähköpostiosoitteesi
4.4. Tietojen keräämisen ja käsittelyn kesto: Palveluntarjoaja tallentaa ja käsittelee tietopyynnön tai tarjouksen aikana kerätyt henkilötiedot yhteen vuoteen.
4.5. Tietojen ja tietojenkäsittelyn ilmoittaminen: Palveluntarjoaja ei paljasta henkilötietojasi muille osapuolille kuin Palveluntarjoajalle ja heidän hallinnoimiselleen. ja käyttää tietojasi vain 4.1: ssa määritettyihin tarkoituksiin.

5. KEKSIT
Palveluntarjoaja voi käyttää evästeitä verkkosivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja personoimiseksi. Evästeet kertovat kävijän käyttämästä tietokoneesta. Palveluntarjoaja voi tarvittaessa käyttää evästeitä keräämään tietoja käyttäjän tietokoneesta voidakseen auttaa sivuston parantamisessa. Käytettäessä näitä evästeitä ladataan tietokoneeseen ja säilytetään tietokoneen kiintolevylle. Tällaiset tiedot eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti. Se on tilastotietoja. Tilastotiedot eivät tunnista minkäänlaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja. Emme edellytä, että hyväksyt evästeet, ja voit poistaa evästeet milloin tahansa. Voit poistaa evästeet käytöstä noudattamalla verkkoselaimen ohjeita.

6. GOOGLE
6.1. Palveluntarjoaja käyttää Google Analyticsin, Google-uudelleenmarkkinoinnin ja AdWords-konversioseurannan avulla kävijämäärän ja vieraiden käyttäytymisen määrän mittaamista (kuinka kauan he käyttävät verkkosivustoa, olivatpa he sitten uusia tai toistuvia kävijöitä, mitä sivuja he napsahtavat), mainonnan tehokkuutta ja tilastollisia analyysejä.
6.2. Käyttämällä verkkosivustoa käyttäjä hyväksyy, että 6.1-ohjelmassa luetellut ohjelmat voivat laittaa tämän tyyppisiä evästeitä laitteeseensa ja hyväksyä, että palveluntarjoaja seuraa käyttäjän käyttäytymistä ja käyttää muita ohjelmien tarjoamia palveluja.
6.3. 6,1-ohjelmassa luetellut ohjelmat eivät kerää henkilökohtaisia ​​tietoja eivätkä voi tunnistaa käyttäjiä.
6.4. Lisätietoja Googlen tietojenkäsittelystä: https://policies.google.com/privacy/partners?hl=en-GB
6.5. Käyttäjällä on oikeus poistaa evästeiden tietojen kerääminen ja tallentaminen milloin tahansa linkin kautta: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

7. FACEBOOK
7.1. Palveluntarjoaja voi jakaa tietyn sisällön, tuotteen, kampanjan tai verkkosivuston mainontaa facebook.com-sivustossa.
7.2. Palveluntarjoaja tarjoaa käyttäjien pyytämät tiedot facebook.com-sivustossa, mutta he eivät kerää käyttäjätietoja. Koska tietojenkäsittely tapahtuu facebook.com-sivustossa, tietojenkäsittelyn, oikaisujen ja poistamisen kesto edellyttää sosiaalisen median tietosuojasääntöjä. Facebookin tietosuojakäytäntöä voi käyttää osoitteessa http://www.facebook.com/about/privacy että
http://www.facebook.com/legal/terms?ref=pf
8. Palveluntarjoaja ei paljasta henkilökohtaisia ​​tietojasi muille osapuolille lukuun ottamatta tapauksia, joissa heidän on lain mukaan lakisääteisesti vaadittava paljastamaan henkilökohtaiset tietosi. Palveluntarjoaja ei vastaa vastuusta tällaisen ilmoittamisen seurauksista.

9. TIETOTURVA
Palveluntarjoaja vakuuttaa toteuttaneensa tietosuojakäytännöt, säännöt ja tekniset toimenpiteet suojatakseen ja suojatakseen niiden valvonnassa olevat henkilökohtaiset tiedot luvattomalta käytöltä, sopimattomasta käytöstä tai paljastamisesta, luvattomasta muutoksesta, laittomasta tuhoutumisesta tai tahattomasta vahingosta. Kaikki henkilöt, joilla on pääsy Käyttäjän yksilöitävissä oleviin tietoihin, ja jotka liittyvät siihen, ovat velvollisia noudattamaan tietojen luottamuksellisuutta.

10. KÄYTTÄJÄN OIKEUDET
10.1. Oikeus saada tietoa
Käyttäjillä on oikeus saada tietoa heidän henkilökohtaisista tiedoistaan ​​ja kaikista siihen liittyvistä tiedoista, joita Palveluntarjoaja käsittelee milloin tahansa. Palveluntarjoajan on Käyttäjän pyynnöstä annettava tietoja käyttäjää koskevista tiedoista, tietojenkäsittelyn tarkoituksesta, oikeudellisista syistä, kestosta ja siitä, kenelle ja mihin tarkoitukseen tiedot luovutetaan. Käyttäjän on toimitettava pyydetyt tiedot kirjallisesti 30 päivän kuluessa lähettämisestä.
10.2. Oikeus oikaisua, poistamista, rajoittaa käsittelyä
         10.2.1. Käyttäjällä on oikeus oikaista tai poistaa virheellisesti tallennettua dataa milloin tahansa. Palveluntarjoaja poistaa tiedot 15-arkipäivän sisällä pyynnön lähettämisen jälkeen - Poistamista ei sovelleta lain sääntelemään tietojenkäsittelyyn (esim. GAAP). Palveluntarjoaja tallentaa ne asetuksella säädettyyn päivämäärään saakka.
        10.2.2. Käyttäjä voi myös pyytää tietojensa rajoittamista. Palveluntarjoaja rajoittaa henkilötietoja käyttäjän pyynnöstä tai jos poistaminen rikkoo Käyttäjän laillisia etuja saatavilla olevien tietojen mukaan. Edellä mainitulla tavalla rajoitettuja henkilötietoja voidaan käsitellä, kunnes tietojen poistamisen rajoittava tietojenkäsittelytavoite on edelleen olemassa.
        10.2.3. Palveluntarjoaja ilmoittaa käyttäjälle ja niille, joille nämä tiedot on luovutettu tietojen oikaisemista, poistamista tai rajoittamista varten. Ilmoitusta voidaan luopua, jos se ei loukkaa Käyttäjän laillista kiinnostusta tietojenkäsittelyn tarkoituksen suhteen.
        10.2.4. Jos Palveluntarjoaja ei noudata käyttäjän oikaisua, poistamista tai rajoittamista koskevia pyyntöjä, heidän on luovutettava kirjallisesti tosiseikat ja oikeudelliset väitteet oikaisun, poistamisen tai rajoituksen epäämisestä 15 päivän kuluessa vastaanotetun pyynnön vastaanottamisesta.
10.3. Oikeus vastustaa
Käyttäjällä on oikeus vastustaa henkilötietojensa käsittelyä. Käyttäjä on velvollinen käsittelemään vastalauseensa, tekemään päätöksen sen pätevyydestä ja ilmoittamaan hakijalle mahdollisimman pian, mutta enintään 15 päivän kuluttua.
10.4. Oikeus tietojen siirrettävyyteen
Käyttäjällä on oikeus vaatia Palveluntarjoajaa antamaan heille jäljennös aiemmin toimitetuista henkilötiedoista. Tiedot on toimitettava yleisesti käytetyssä ja koneella luettavassa muodossa 30 päivän kuluessa lähettämisestä.

10.5. Palveluntarjoaja tiedottaa tietojenkäsittelytietoa vain, jos käyttäjä antaa riittävät todisteet henkilöllisyytensä suhteen.

11. OIKEUDELLINEN VALVONTA
11.1. Käyttäjä voi tehdä valituksen seuraavassa osoitteessa, jos hän katsoo, että heidän henkilötietojaan on käytetty väärin tai että palveluntarjoaja ei ole myöntänyt heidän pyyntöään.

Senia G Ltd.
Unit 22 Bulrushes -yrityspuisto, Coombe Hill Road, East Grinstead, West Sussex, RH19 4LZ
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.
Puh: + 44 (0) 239 216 0700
https://the-radiators.com/privacy-policy

Tiedotusasiamiehen toimisto (ICO).
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.
Ohje: 0303 123 1113 (ulkomailta: +44 1625 545 700)
https://ico.org.uk/for-the-public/

11.2. Käyttäjällä on oikeus vedota oikeuksiinsa tuomioistuimissa, mikäli palveluntarjoaja on rikkonut tietojenkäsittelylain säännöksiä tai ei ole myöntänyt heidän pyyntöään.

Tietosuojailmoitus tulee voimaan 22. toukokuuta 2018.